Elektrische garagedeuraandrijvingen

Met een elektrische garagedeuraandrijving van Hörmann kiest U voor een aandrijvingtechniek van het hoogste niveau en met een betrouwbare kwaliteit. U blijft bij wind en regen in de auto en opent de garagedeur met één druk op de knop van uw handzender.
De elektrische garagedeuraandrijvingen van Hörmann zijn onderhoudsvrij door toepassing van een gepatenteerd tandriemsysteem. Dus geen invetten of insmeren met olie!

De garagedeuraandrijvingen van Hörmann passen op alle courante kantel- en sectionaldeuren. Montage op een later tijdstip vormt geen probleem.
Montage van een Hörmann garagedeuraandrijving op een Hörmann garagedeur kan vrijwel altijd zonder extra vrije ruimte boven het hoogste punt van de deurbeweging. Een uitzondering hierop vormt de sectionaldeur met het zogenaamde lage lateibeslag. Bij dit type deur is 15 mm vrije ruimte noodzakelijk. Bij toepassing van een Hörmann garagedeuraandrijving op een ander fabrikaat garagedeur is tussen het hoogste punt van de deurbeweging en het plafond 30 mm vrije ruimte nodig.

De volgende drie typen garagedeuraandrijvingen zijn leverbaar:

  • EcoStar, de prijskraker. Vooral geschikt voor de doe-het-zelver
  • ProMatic, de economische. Voor betaalbare kwaliteit. 
  • SupraMatic, de superklasse. Kwaliteit zonder compromissen.
Designed by QWAD